AZAL benoemt Aviareps als GSA voor Europa, VAE

Azerbaijan Airlines heeft AVIAREPS aangesteld als haar general sales agent (GSA) in Europa en de Verenigde Arabische Emiraten, meldt Report.az, verwijzend naar het bedrijf.

Met ingang van nu zal AVIAREPS de luchtvaartmaatschappij ondersteunen met een volledig aanbod van verkoop- en ticketingdiensten in Oostenrijk, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Arabische Emiraten.

Chingiz Mursalov, Hoofd Luchtvaart Verkoop voor AZAL zei: “Dit is een belangrijke stap in de strategie van de luchtvaartmaatschappij om te groeien en onze positie op de internationale markt voor vliegreizen te versterken. Deze samenwerking zal ons helpen om onze positie op deze concurrerende markten te versterken.”

AZAL is de nationale luchtvaartmaatschappij van Azerbeidzjan met een hub in Baku. De luchtvaartmaatschappij biedt verbindingen naar 72 bestemmingen in Europa, Azië en Noord-Amerika. De maatschappij vliegt momenteel met 26 Airbus en Boeing vliegtuigen, waaronder één Boeing 787-8 Dreamliner.

Als GSA voor Azerbaijan Airlines zal AVIAREPS helpen de aanwezigheid van de luchtvaartmaatschappij op deze belangrijke markten te versterken.

AVIAREPS heeft 67 kantoren in 61 landen over de hele wereld.