AZAL voor 12e keer uitgeroepen tot beste luchtvaartmaatschappij in Centraal-Azië en GOS

AZAL heeft opnieuw zijn hoge status bevestigd door te worden uitgeroepen tot de beste regionale luchtvaartmaatschappij in Centraal-Azië en het GOS bij de prestigieuze World Airline Awards 2023.

De luchtvaartmaatschappij heeft de prestigieuze prijs voor een record twaalfde keer gewonnen en bevestigt hiermee haar marktleiderschap in de regio en haar voortdurende inzet voor uitstekende klantenservice. Deze opmerkelijke prestatie onderstreept de gevestigde reputatie van AZAL en toont haar sterke positie in de industrie.

De prijsuitreiking vond plaats op 20 juni als onderdeel van de Paris Air Show.

“Felicitaties aan het management en de medewerkers van Azerbaijan Airlines voor de belangrijke prestatie van het winnen van de nominatie voor de beste regionale luchtvaartmaatschappij in Centraal-Azië en het GOS voor een record twaalfde keer. Het is een opmerkelijk voorbeeld van consistentie, vooral gezien de toenemende concurrentie in de regio,” zei Edward Plaisted, CEO van Skytrax.

De president van AZAL, Jahangir Asgarov, merkte op zijn beurt op: “We zijn er trots op dat AZAL een hoog kwaliteitsniveau handhaaft en een van de leiders blijft in de industrie in de regio. AZAL zal blijven streven naar nieuwe hoogten en passagiers alleen de beste service bieden. We bedanken onze klanten voor hun vertrouwen en het hele AZAL team voor hun harde werk en toewijding aan de luchtvaartmaatschappij.”

De World Airline Awards heeft de officieuze status van de “Oscars van de luchtvaartindustrie”. De prijs wordt sinds 1999 jaarlijks uitgereikt door het Britse adviesbureau Skytrax, de belangrijkste wereldwijde autoriteit op het gebied van de kwaliteit van de dienstverlening van luchtvaartmaatschappijen en luchthavens.

Referentie: Azertag.az