Azerbeidzjan, Pakistan ondertekenen memorandum van overeenstemming over samenwerking op handelsgebied

Azerbeidzjaanse minister van Economie Mikayil Jabbarov, minister van Digitale Ontwikkeling en Transport Rashad Nabiyev, minister van Energie Parviz Shahbazov en de ambassadeur van het land in Pakistan Khazar Farhadov hebben een ontmoeting gehad met de delegatie onder leiding van premier van de Islamitische Republiek Pakistan Muhammad Shehbaz Sharif, die in Azerbeidzjan is voor een officieel bezoek.

Tijdens de bijeenkomst werd gesproken over de ontwikkeling van het partnerschap tussen Azerbeidzjan en Pakistan. De nadruk werd gelegd op het versterken van de banden tussen de twee bevriende en broederlijke landen in een sfeer van wederzijds vertrouwen en op de gestage ontwikkeling van de relatie op verschillende gebieden.

Tijdens het gesprek deelden ze hun mening over de mogelijkheden die het partnerschap tussen Azerbeidzjan en Pakistan biedt voor de diversificatie van de bilaterale betrekkingen en de vooruitzichten voor de uitvoering van gezamenlijke projecten.

Tijdens de bijeenkomst werd een memorandum van overeenstemming ondertekend over samenwerking op het gebied van handel tussen het ministerie van Economie van de Republiek Azerbeidzjan en het ministerie van Handel van de Islamitische Republiek Pakistan. Het document voorziet in respectieve maatregelen om de handelsbetrekkingen tussen de twee naties te verdiepen.

Referentie: Azertag.az