MvD: Inwoners van de regio Karabach via luidsprekers gewaarschuwd voor antiterroristische maatregelen

Inwoners van de regio Karabach worden via luidsprekers gewaarschuwd voor antiterroristische activiteiten, zo meldt Karabach24 via Report.az, verwijzend naar het Ministerie van Defensie.

De plaatselijke antiterroristische activiteiten van de strijdkrachten van Azerbeidzjan in de regio Karabach in Azerbeidzjan zijn aan de gang. Als onderdeel van de activiteiten worden alleen legitieme militaire installaties en infrastructuur onder vuur genomen en uitgeschakeld met precisiewapens.

Informatie hierover werd via mobiele SMS-diensten naar Armeense inwoners van de regio Karabach in Azerbeidzjan gestuurd. Tegelijkertijd wordt de bevolking gewaarschuwd via luidsprekers en worden er informatiefolders uitgedeeld:

“Gezien de inzet van vuurkracht door formaties van de Armeense strijdkrachten in de buurt van woonwijken, dringen we er bij de burgerbevolking op aan om uit de buurt van militaire faciliteiten te blijven en de formaties van de Armeense strijdkrachten niet te steunen. Informatie hierover werd via mobiele SMS-diensten naar Armeense inwoners van de regio Karabach in Azerbeidzjan gestuurd. Tegelijkertijd wordt de bevolking gewaarschuwd via luidsprekers en worden er informatiefolders uitgedeeld.”