Azerbeidzjan dringt er bij burgers op aan niet naar Frankrijk te reizen

Het ministerie van Buitenlandse Zaken van Azerbeidzjan heeft de burgers van het land opgeroepen om niet naar Frankrijk te reizen, meldt Report.az.

“Rekening houdend met de rellen die plaatsvinden in Frankrijk als gevolg van de brute moord op een Algerijnse tiener door de politie, het massale geweld gepleegd door de politie, burgerlijke ongehoorzaamheid, het gebrek aan vermogen om adequate maatregelen te nemen door de autoriteiten, en het verder verergeren van racistische tendensen, wordt de burgers van de Republiek Azerbeidzjan geadviseerd om zich te onthouden van een bezoek aan de Republiek Frankrijk, tenzij noodzakelijk, en voorzichtigheid te betrachten door degenen die op bezoek zijn.

Burgers van de Republiek Azerbeidzjan die zich momenteel in Frankrijk bevinden, worden verzocht om de veiligheidsvoorschriften in acht te nemen,” aldus het ministerie.

Voor consulaire en andere vragen worden Azerbeidzjaanse burgers in Frankrijk verzocht contact op te nemen met de Ambassade van de Republiek Azerbeidzjan in Frankrijk:

ADRES: 78, avenue d’Iéna Parijs 75116

TEL: +33 (0) 1 44 18 60 20

FAX: +33 (0) 1 44 18 60 25

E-MAIL: [email protected]

[email protected]