Ambassadeur: Strategische dialoog verdiept betrekkingen tussen VK en Azerbeidzjan

De Azerbeidzjaanse minister van Buitenlandse Zaken Jeyhun Bayramov heeft een ontmoeting gehad met de Britse minister voor Europa Leo Docherty.

“Goed om vandaag van gedachten te wisselen met de Britse minister voor Europa Leo Docherty, tijdens de strategische dialoog tussen Azerbeidzjan en het Verenigd Koninkrijk in Londen. Azerbeidzjan en het Verenigd Koninkrijk zijn standvastige partners op het gebied van handel, energie en veiligheid. We bespraken het belang van nauwe samenwerking,” twitterde Bajramov.

De strategische dialoog verdiept de betrekkingen tussen Groot-Brittannië en Azerbeidzjan en richt zich op toekomstige samenwerking, aldus Fergus Auld, buitengewoon en gevolmachtigd ambassadeur van Groot-Brittannië in Azerbeidzjan.

“Ik was verheugd Jeyhun Bayramov, Minister van Buitenlandse Zaken van de Republiek Azerbeidzjan, gisteren in Londen te zien tijdens zijn belangrijke officiële bezoek. We spraken over de belangrijkste bedreigingen voor onze landen en manieren om die te bestrijden,” twitterde Auld.

Referentie: Report.az