Azerbeidzjaanse en Amerikaanse functionarissen bespreken opleiding van militaire piloten

Een Azerbeidzjaanse onderminister van Defensie en een vicechef van de US National Guard Bureau hebben de opleiding van militaire piloten en het State Partnership Programme besproken.

Vice-minister van Defensie van de Republiek Azerbeidzjan – Commandant van de luchtmacht, luitenant-generaal Ramiz Tahirov, die op bezoek is in de VS, heeft een ontmoeting gehad met het vice-hoofd van de US National Guard Bureau, luitenant-generaal Marc H. Sasseville, zo meldde het Azerbeidzjaanse ministerie van Defensie op 13 april.

De huidige stand van de militaire samenwerking in het kader van het Staatspartnerschapsprogramma, de verdere ontwikkeling van de werkzaamheden op dit gebied, de opleiding van militaire piloten en andere kwesties van wederzijds belang werden uitgewisseld tijdens de vergadering die werd bijgewoond door de ambassadeur van de Republiek Azerbeidzjan bij de VS, Khazar Ibrahim.

De partijen bespraken het State Partnership Programme en de bilaterale betrekkingen tussen de VS en Azerbeidzjan, meldt APA.

Aanbevolen artikelen