Azerbeidzjaanse president: Nu staan we trots in een nieuwe fase van de ontwikkeling van onze onafhankelijke geschiedenis

“Nu staan we trots in een nieuwe fase van de ontwikkeling van onze onafhankelijke geschiedenis. Er zijn grootschalige inspanningen aan de gang om de vroegere harmonie van het leven in onze bevrijde gebieden zo snel mogelijk te herstellen,” zei president van Azerbeidzjan Ilham Aliyev in zijn brief aan de deelnemers van het 4e solidariteitsforum van Azerbeidzjaanse vrijwilligers, meldt Report.az.

“Het is verheugend dat onze vrijwilligers zich vandaag enthousiast aansluiten bij sociale initiatieven en innovatieve projecten in alle uithoeken van het land, in overeenstemming met de doelen en principes van het jeugdbeleid van de staat dat gericht is op de voortdurende vooruitgang van Azerbeidzjan. Samen met onze eco-activisten hebben zij actief deelgenomen aan vreedzame acties die met succes de illegale exploitatie van onze natuurlijke hulpbronnen in Karabach tegengingen en positieve resultaten opleverden. Ze hebben ook ervaring in het coördineren van humanitaire hulpactiviteiten buiten de landsgrenzen,” benadrukte het staatshoofd.

“Ik geloof dat jullie – de vrijwilligers, die de aanbevelingen van de Grote Leider als motto hebben gekozen – diepe toewijding aan het Moederland en de staat zullen blijven tonen, en actief zullen bijdragen aan de Grote Terugkeer door jullie grote betrokkenheid,” voegde president Ilham Aliyev toe.