Azerbeidzjaanse president: We hechten bijzonder veel belang aan de ontwikkeling van de betrekkingen met het Verenigd Koninkrijk

Ilham Aliyev, president van de Republiek Azerbeidzjan, heeft een felicitatiebrief gestuurd naar Zijne Majesteit Karel III, koning van het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland.

“Namens mijzelf en namens het volk van Azerbeidzjan, ben ik blij om mijn meest oprechte felicitaties en beste wensen over te brengen aan u en via u, aan al uw volk ter gelegenheid van de nationale feestdag van het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland – King’s Birthday,” zei president Ilham Aliyev in zijn brief.

“Wij hechten bijzonder veel belang aan de ontwikkeling van de betrekkingen tussen Azerbeidzjan en het Verenigd Koninkrijk. Ik ben ervan overtuigd dat de vriendschappelijke betrekkingen tussen onze landen en onze veelzijdige samenwerking zullen blijven versterken en uitbreiden in overeenstemming met de belangen van onze volkeren.

Ik wens u een goede gezondheid, geluk, succes in uw activiteiten en de vriendelijke bevolking van het Verenigd Koninkrijk eeuwige voorspoed,” voegde het staatshoofd eraan toe.

Referentie: Azertag.az