Azerbeidzjan vertegenwoordigd op grootste boekenfestival op Amerikaans continent

Azerbeidzjan is vertegenwoordigd op het grootste boekenfestival op het Amerikaanse continent, de International Book Fair, zo meldt Report.az onder vermelding van de ambassade van Azerbeidzjan in Mexico.

Het hoofd van de werkgroep interparlementaire betrekkingen met Mexico, Jala Aliyeva, en parlementslid Elshad Mirbashiroglu namen deel aan de openingsceremonie van de tentoonstelling.

Veel auteurs en vertalers uit alle landen, vertegenwoordigers van buitenlandse bibliotheken, distributeurs en duizenden uitgevers nemen deel aan het wereldberoemde festival in Guadalajara, de hoofdstad van Jalisco, Mexico.

De delegatie van de Milli Majlis (Parlement) bezocht de stand van Azerbeidzjan die op het evenement vertegenwoordigd was en maakte kennis met de activiteiten. De stand van Azerbeidzjan, die gewijd is aan de 100e geboortedag van Grote Leider Heydar Aliyev, toont boeken over zijn leven en creativiteit, sociale en politieke activiteiten, evenals de rijke geschiedenis, cultuur, kunst en keuken van Azerbeidzjan, waaronder Karabach en Shusha.

De stand in Azerbeidzjan kon rekenen op grote belangstelling van boekenliefhebbers. De tentoonstelling loopt nog tot 29 november.