Ilham Aliyev: Het is verheugend om een succesvolle samenwerking tussen Azerbeidzjan en Hongarije te zien

“Het is verheugend om interstatelijke banden op hoog niveau en succesvolle samenwerking tussen Azerbeidzjan en Hongarije te zien. We zijn zeer verheugd om te zien dat onze betrekkingen, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en steun, zich elke dag verder uitbreiden en verrijken met nieuwe inhoud als een mooi teken van sterke vriendschap en partnerschap,” zei president van Azerbeidzjan Ilham Aliyev toen hij een felicitatiebrief stuurde naar premier van Hongarije Viktor Orbán ter gelegenheid van de nationale feestdag, zo meldt Report.az.

“Ik wil in het bijzonder de constructieve wederzijdse activiteiten en steun in het kader van internationale en regionale organisaties benadrukken, in combinatie met de vergelijkbare standpunten van onze landen over de huidige mondiale en regionale kwesties.

“Ik heb er vertrouwen in dat we er door onze gezamenlijke inspanningen in zullen slagen om het versterkte strategische partnerschap tussen onze landen verder te verdiepen, evenals onze bilaterale en multilaterale wederzijds voordelige samenwerking, met name binnen de Organisatie van Turkse Staten,” onderstreepte het staatshoofd.