OTS feliciteert Azerbeidzjan met Dag van de Strijdkrachten

De Organisatie van Turkse Staten (OTS) heeft Azerbeidzjan gefeliciteerd ter gelegenheid van 26 juni – de Dag van de Strijdkrachten, meldt Report.az.

“Wij feliciteren van harte de Dag van de Strijdkrachten van Azerbeidzjan,” twitterde OTS.

De tweet kunt u hier vinden.

OTS feliciteert Azerbeidzjan met Dag van de Strijdkrachten

Azerbeidzjan staat op de vijfde plaats van de Centraal- en Oost-Europese landen (MOE) wat betreft het groeipercentage van huishoudens die naar verwachting een besteedbaar inkomen van meer dan $25.000 zullen hebben, meldt Report.az op basis van Fitch Solutions.

Het aantal huishoudens met een besteedbaar inkomen van meer dan $25.000 zal in Azerbeidzjan naar verwachting met 24,4% groeien tot 695.000. Het aantal huishoudens met een besteedbaar inkomen van meer dan $25.000 zal naar verwachting 31,7% van het totale aantal huishoudens uitmaken.

De economische expansie van de Centraal- en Oost-Europese (MOE) markten en hun stijgende welvaartsniveau zal een groeiende pool van potentiële toeristen creëren. Markten in de regio zullen aantrekkelijke doelmarkten worden voor marketing (door hotelgroepen en toeristische instanties) en luchtvaartverbindingen voor toeristische bestemmingen in heel Europa en MENA, maar ook voor bestemmingen op de langere afstand in Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Afrika. De MOE-markten zullen op middellange termijn (2023-2027) een van de sterkste groeiers op het gebied van middeninkomens zijn.