President van Azerbeidzjan Ilham Aliyev heeft één-op-één gesprek met president van Tadzjikistan Emomali Rahmon in Dushanbe

Ilham Aliyev, president van de Republiek Azerbeidzjan, heeft in Dushanbe een persoonlijke ontmoeting gehad met Emomali Rahmon, president van de Republiek Tadzjikistan, zo meldt Karabach24, onder verwijzing naar Report.az.

President Emomali Rahmon verwelkomde president Ilham Aliyev en zei:

-Beste Ilham Heydar oglu, welkom in Tadzjikistan! Onlangs bracht u een staatsbezoek aan Tadzjikistan. Ik wens u een prettige tijd in ons land. Dank u voor het accepteren van onze uitnodiging om deel te nemen aan de top – de consultatieve bijeenkomst van staatshoofden van Centraal-Azië.

President Ilham Aliyev: Emomali Sharipovich, dank u. Allereerst wil ik u bedanken voor uw uitnodiging om dit belangrijke evenement als eregast bij te wonen. Ik stel het zeer op prijs. Het is voor mij een groot voorrecht om aan zo’n belangrijk evenement deel te nemen, en het is vooral fijn om terug te zijn in de prachtige stad Dushanbe.

President Emomali Rahmon: Dank u.

President Ilham Aliyev: U noemde mijn staatsbezoek, dat zeer succesvol was en goede resultaten heeft opgeleverd. Om onze dialoog voort te zetten, heb ik u zo spoedig mogelijk een officiële brief gestuurd over uw staatsbezoek aan Azerbeidzjan.

President Emomali Rahmon: Hartelijk dank.

12:07

Ilham Aliyev, president van de Republiek Azerbeidzjan, heeft in Dushanbe een persoonlijke ontmoeting gehad met Emomali Rahmon, president van de Republiek Tadzjikistan, zo meldt Karabach24 via Report.az.