President van Azerbeidzjan: “Wij houden de kwesties van humanitaire hulp aan de bevolking van Oekraïne altijd in het oog”.

Geleid door het Handvest van de VN en de normen en beginselen van het internationaal recht, respecteert Azerbeidzjan de soevereiniteit en territoriale integriteit van alle landen, waaronder Oekraïne. We houden de kwesties van humanitaire hulp aan de bevolking van Oekraïne altijd in het oog, en spreken onze bereidheid uit om de nodige hulp te blijven bieden, zei president van Azerbeidzjan Ilham Aliyev toen hij een felicitatiebrief stuurde naar president Volodymyr Zelenskyy ter gelegenheid van de nationale feestdag van Oekraïne – Onafhankelijkheidsdag, meldt Report.az.

“Ik heb er vertrouwen in dat we consequent onze gezamenlijke inspanningen zullen voortzetten om de vriendschappelijke betrekkingen tussen Azerbeidzjan en Oekraïne uit te breiden en onze wederzijds voordelige samenwerking te versterken in overeenstemming met de belangen van onze volkeren,” zei de Azerbeidzjaanse president.