President: “Wij hebben grote waardering voor de inspanningen van de VS om de betrekkingen tussen Armenië en Azerbeidzjan te normaliseren”.

“Op dit moment is er een gunstig klimaat ontstaan voor het inluiden van duurzame vrede in de zuidelijke Kaukasus. We hebben grote waardering voor de inspanningen van de VS om de betrekkingen tussen Armenië en Azerbeidzjan te normaliseren en voor het proces ter voorbereiding van het vredesakkoord op basis van de normen en beginselen van het internationaal recht,” zei president Ilham Aliyev van de Republiek Azerbeidzjan in een felicitatiebrief aan president Joseph Biden van de Verenigde Staten van Amerika ter gelegenheid van de nationale feestdag van de VS – Onafhankelijkheidsdag.

“Ik heb er alle vertrouwen in dat we onze consistente inspanningen zullen voortzetten om het partnerschap tussen Azerbeidzjan en de VS te ontwikkelen en te verstevigen, op basis van wederzijds vertrouwen en steun, in lijn met de belangen van onze staten en in het belang van de welvaart van onze volkeren,” benadrukte de president van Azerbeidzjan.

Referentie: Report.az