Situatie tussen Azerbeidzjan en Armenië wordt besproken op OVSE-PV-vergadering

Afgevaardigden van de Milli Majlis (parlement van Azerbeidzjan), waaronder Azay Guliyev, hoofd van de Azerbeidzjaanse delegatie in de Parlementaire Vergadering van de OVSE, leden van de delegatie Tahir Mirkishili, Aghalar Valiyev en Tural Ganjaliyev zullen van 30 juni tot 4 juli de 30e jaarlijkse zitting van de OVSE PA bijwonen in de Canadese stad Vancouver, meldt Report.az, onder verwijzing naar de afdeling Public Relations en Pers van de Milli Majlis.

De parlementsleden zullen deelnemen aan de vergadering van de permanente commissie en aan vergaderingen van de commissies voor politieke kwesties en veiligheid, democratie, mensenrechten en humanitaire kwesties, economische kwesties, wetenschap, technologie en milieu.

Tijdens de zitting zullen de parlementsleden spreken over de huidige stand van de betrekkingen tussen Azerbeidzjan en Armenië en kwesties aan de orde stellen die verband houden met de belangen van Azerbeidzjan.

Op 1 juli vindt een reguliere vergadering plaats van de Silk Road Group, die is opgericht op initiatief van de Azerbeidzjaanse delegatie.

Het bezoek eindigt op 5 juli.