WAC: De meest recente verklaring van de EUCO weerspiegelt de valse verhalen van Armenië over de “humanitaire crisis” betreurenswaardig

De West-Azerbeidzjaanse Gemeenschap (WAC) heeft een verklaring uitgegeven over de bevooroordeelde verklaring van 28 juli 2023 van secretaris-generaal van de Europese Raad Marija Pejčinović Burić, meldt APA.

“In reactie op de bevooroordeelde verklaring van de secretaris-generaal van de Raad van Europa, Marija Pejčinović Burić, gedateerd 28 juli 2023, over de kwestie van de bevoorrading van de Armeense inwoners van de regio Karabach in Azerbeidzjan, spreekt de West-Azerbeidzjaanse Gemeenschap haar ernstige bezorgdheid uit over het feit dat de Raad van Europa de frauduleuze propaganda van Armenië steunt en met twee maten meet,” aldus de verklaring.

Er werd opgemerkt dat de kwestie van bevoorrading voor Armeniërs die in de Karabach-regio van Azerbeidzjan wonen, een onzin is die door Armenië is gecreëerd om de internationale opinie te verwarren.

“…Het is jammer dat de valse verhalen van Armenië over de “humanitaire crisis” worden weerspiegeld in de laatste verklaring van de Raad van Europa,” werd er aan toegevoegd.